Virtueel eieren zoeken met Layar

Wie op deze tweede paasdag niet naar meubelboulevards wilt gaan, kan zich goed vermaken met de applicatie van Layar. Met de nieuwe ‘laag’ ‘ei 2010’ kan je virtueel eieren zoeken met augmented reality. Op dit moment zijn er ongeveer 85 eieren verstopt door heel Nederland. Als je een ei gevonden hebt, kan je kans maken op verschillende prijzen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eieren vinden

Als je volgens Layar bij een ei bent, moet je nog even goed rondkijken. Ergens in de omgeving hangt dan een papiertje met een gekleurd ei. Op dit a4-tje staat ook een nummer. Dit nummer moet je goed onthouden om kans te maken op een prijs.

Maak een foto van jezelf en het ei, en publiceer deze op Twitter. Gebruik in je tweet de hashtag #ei2010 en #ei2010nr23 als je ei 23 gevonden hebt. Uit alle inzendingen worden een aantal winnaars gekozen. Deze winnaars worden dinsdag en woensdag bekend gemaakt.

Eieren verstoppen

Je kan zelf ook eieren verstoppen. Via de website ei2010.nl kan je zelf een ei downloaden en uitprinten. Vervolgens moet je je coördinaten invoeren op de website zodat je ei ook in Layar getoond wordt. Vanaf het moment dat je je ei officieel verzonden hebt, kan je mensen met fototoestellen voor je huis verwachten.

Layar - Augmented Reality

Layar B.V.

4 (19 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.