Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Videoland introduceert goedkoper abonnement met reclames

Dilara Isik
14 juli 2020, 10:53
1 min leestijd
Videoland introduceert goedkoper abonnement met reclames

Videoland gaat nieuwe abonnementsvormen introduceren. De bekende Nederlandse streamingdienst komt met drie modellen: Basis, Plus en Premium.

Lees verder na de advertentie.

Videoland introduceert nieuwe abonnementsvormen

Basis is het goedkoopste abonnement en kost maar 4,99 per maand. Hier staat wel tegenover dat er reclames tussendoor komen. Gebruikers met het basisabonnement kunnen Videoland maar op één scherm tegelijk kijken.

Heb je het Plus-abonnement, dan kun je op twee schermen tegelijk kijken en zie je geen reclame. Voor dit abonnement betaal je dan wel drie euro meer per maand. Het Premium-abonnement is het duurste en hiermee kun je op vier schermen tegelijk kijken. Dit abonnement kost 9,99 euro per maand en is uiteraard ook reclamevrij.

Videoland-platformen

Videoland hoopt meer abonnees te trekken door de verschillende abonnementen aan te bieden. Op die manier hebben klanten meer keuze. Het aanbod van de streamingdienst blijft wel voor iedereen hetzelfde.

De abonnementen kun je nu nog niet afsluiten: de komende tijd worden de abonnementen uitgerold. Ben je al abonnee? Dan verandert er helemaal niets. Een standaard abonnement kostte 8,99 euro. Huidige klanten betalen dezelfde prijs en hebben alle functies van een Premium-account.

Meer over Videoland

Videoland is al een aantal jaar enorm populair in Nederland. De streamingdienst heeft een groot aanbod van zowel Engelstalige als Nederlandstalige series en films. Het aanbod is enorm en wordt continu aangevuld. Uiteraard heeft de Nederlandse variant van Netflix ook een handige iOS-app.

In ons artikel lees je alles over de Videoland-app. Kijk je vaak met je kinderen? We hebben op een rijtje gezet hoe kindvriendelijk de populaire streamingdiensten zijn. Wil je wel eens een film kijken, maar geen abonnement afsluiten? Geef dan Pathé Thuis eens een kans.

Bron: RTL
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu