Videodienst WappZapp Plus vanaf nu voor iedereen beschikbaar

Wouter Nijsen
1 juli 2014, 12:29
1 min leestijd
Videodienst WappZapp Plus vanaf nu voor iedereen beschikbaar

De betaalde videodienst WappZapp Plus is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar. Bij de Netflix-concurrent kun je voor 7,99 euro per maand onbeperkt video’s en series streamen uit het assortiment met films, documentaires en kinderprogramma’s. Op moment van schrijven omvat het aanbod van 1205 titels.

Meer over videodienst WappZapp Plus

Videodienst WappZapp PlusWappZapp Plus is twee weken gratis uit te proberen en kost daarna dus een kleine 8 euro. Abonnees hebben daarbij de optie om de dienst maandelijks op te zeggen. Volgens het team achter WappZapp lukt het vooralsnog niet om de de allernieuwste net-uit-de-bioscoop films toe te voegen.

Een van de distributeurs die wel zijn films overzet naar WappZapp is A-Film Benelux, die naast veel Nederlandse films ook bekende internationale titels als Don Jon, Cloud Atlas en Brokeback Mountain uitgeeft. Daarnaast zijn er samenwerkingen met IDFA (documentaires) en het Holland Docu kanaal.

Het bedrijf uit Amsterdam omschrijft zich zelf als het beste alternatief voor de traditionele televisie. Met de WappZapp-app heb je keuze uit het grote aanbod van online programma’s en video’s. WappZapp werkt samen met de populairste tv-gemist (NPO, RTL XL) en verschillende (Youtube-)kanalen als Ted Talks, Telegraaf TV en Nu.nl.

http://vimeo.com/96203263

WappZapp downloaden

WappZapp is gratis te vinden in de App Store, voor zowel de iPhone als iPad. De app vereist iOS 6.0 of hoger en minimaal 9,8MB aan vrije opslagruimte.


Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's