Videoconferenties op nieuwe iPhone?
Redactie

We hopen al sinds het bestaan van de iPhone op een goede (video)chat client van Apple voor de iPhone, maar deze is er tot nu toe nog niet. Een nieuw patent van Apple wijst erop dat hier in de toekomst wel eens verandering in gebracht zou kunnen worden.

Het patent beschrijft verschillende manieren van communicatie voor de nieuwe iPhone beschreven, een onderdeel daarvan is videoconferencing een onderdeel. Ook word er in het patent een videocamera beschreven. Dit wijst erop dat het op de volgende iPhone toch eindelijk mogelijk word om filmpjes op te nemen, en te videobellen.

Om het videobellen te realiseren moet er natuurlijk ook een camera voorop de iPhone zitten, en laat dit nou net één van de dingen zijn die veel iPhone gebruikers van de volgende generatie iPhone verwachten.

3e Generatie iPhone?

Iedereen gaat er dus al vanuit dat er in juni een derde generatie iPhone komt. Maar dit dachten wij ook in december over de iPhone Nano. We zullen in de komende tijd dus nog veel geruchten en zogenaamde ‘spy-foto’s’ te zien krijgen. Maar voor het bewijs moeten we toch echt wachten tot Apple’s keynote op het WWDC

Via: OneMoreThing

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.