De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Video toont levensechte iPhone 13 Pro Max-dummy met kleinere notch

Bram Lettenmeijer
4 mei 2021, 20:14
2 min leestijd
Video toont levensechte iPhone 13 Pro Max-dummy met kleinere notch

Een video laat een gedetailleerde iPhone 13 Pro Max-dummy zien, die nauwelijks van echt te onderscheiden is. De dummy schept een duidelijk beeld van hoe Apples aankomende iPhone eruit kan gaan zien.

Lees verder na de advertentie.

Hands-on met gedetailleerde dummy van iPhone 13 Pro Max

In een nieuwe video van UnboxTherapy is een levensechte dummy van de iPhone 13 Pro Max te zien. De dummy komt overeen met renders van de iPhone 13 Pro, die vorige maand uitlekten. Afgelopen maand plaatste EverythingApplePro ook al een video over een iPhone 13 Pro Max-dummy met dezelfde ontwerp-eigenschappen. De kans dat Apple voor dit design kiest, lijkt dan ook steeds groter te worden.

iPhone 13 Pro Max-dummy

iPhone-dummy’s verschijnen ieder jaar en zijn vaak gebaseerd op renders die via Apples leveringsbronnen uitlekken. De dummy’s worden door accessoiremakers gebruikt om passende hoesjes te ontwikkelen, voordat de nieuwe iPhones daadwerkelijk verkrijgbaar zijn. De dummy in de video van UnboxTherapy is verzorgd door Ben Geskin, een betrouwbare Apple-lekker.

Belangrijkste verschillen met iPhone 12 Pro Max

Op het eerste gezicht vallen vooral de grotere cameralenzen van de iPhone 13 Pro Max op. De iPhone 12 Pro Max had al een flinke cameramodule, maar de nieuwe iPhone doet hier naar verluidt nog een schepje bovenop. Apple lijkt de camera’s van de iPhone 13-serie aanzienlijk te gaan verbeteren. Er gingen al langer geruchten over een betere camera in de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max Early Look

Ook valt de kleinere notch en nieuwe locatie van de speaker op. Over de vermeende kleinere notch van de iPhone 13 schreef iPhoned al eerder. Apple hanteert sinds de komst van de iPhone X dezelfde grootte voor de notch, terwijl andere smartphonefabrikanten al lang zijn overgestapt op kleinere scherminkepingen.

De dummy in de video is daarnaast iets dikker en zwaarder dan de iPhone 12 Pro Max. Dit komt – als we de geruchten mogen geloven – vanwege een grotere accu, die nodig is vanwege een nieuw 120Hz-scherm. Dit scherm verbruikt vanwege de snelle ververssnelheid meer energie dan het scherm van de huidige iPhone.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste Apple-geruchten? Dat kan via de website, onze gratis iPhoned-app of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Meer nieuws over Apple:

Via: 9To5Mac
Bron: UnboxTherapy
Bron afbeelding: UnboxTherapy
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen