Video: Springboard Rotator met verbeterde animaties

De ontwikkelaar van de nog te verschijnen modificatie Springboard Rotator heeft vandaag een nieuwe video online gezet. In de video laat hij een nieuwe versie van zijn modificatie zien. In deze nieuwe versie zijn vooral de draai-animaties onder handen genomen. Het draaien van het springboard gaat nu erg soepel in vergelijking met de vorige video.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Springboard Rotator

Springboard Rotator stelt je in staat om je springboard te bekijken in portrait- en landscape-mode. Op het moment dat je je iPhone draait zullen alle icoontjes mee bewegen met je draaibeweging. Je springboard zal hierdoor breder worden, waardoor er meer applicaties op één pagina kunnen.

Het is nog niet bekend wanneer Springboard Rotator in Cydia zal verschijnen. Het is ook nog niet bekend wat de prijs zal worden van deze modificatie.

Bron: Youtube

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.