Video: SHatter op de iPod Touch 4G
Redactie

Het iPhone Dev Team heeft een video uitgebracht over de werking van de exploit SHatter. Deze exploit maakt het mogelijk om alle iPhones en iPods met iOS 4.1 te jailbreaken. Het Dev Team heeft SHatter verwerkt in PwnageTool, waardoor ze een gemodificeerde firmware op elke iPhone en iPod kunnen installeren.

Jailbreak iOS 4.1

De jailbreaktool voor iOS 4.1 is nog niet beschikbaar voor het grote publiek. Er moet namelijk nog veel aangepast worden aan de jailbreaktools. Fouten in de software kunnen er voor zorgen dat je iPhone of iPod Touch onbruikbaar wordt. Het is dus belangrijk dat de software goed getest wordt door de verschillende teams.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Stijntjhe

  Wat heb je nou nog aan jailbreak tegenwoordig? Crashende niet gebruiksvriendelijkke tweaks die je iPod Touch/iPhone alleen maar slomer maken? En een beetje niet-no-life mens betaald netjes voor zijn/haar apps!

 • Jan van Kampen

  HDR-foto’s maken met de 3GS, 3G tetheren naar je laptop/iPad, custom icoontjes, multitasking op de 3G enz enz enz… Ik weet genoeg te bedenken. Jailbreak is nog zeker niet overbodig. Als iOS net als Android open zou zijn, was een jailbreak niet nodig omdat alles dan al mogelijk was.

 • Gio

  Ben het mee eens.

  Iphone zonder JAilbreak is net als met een Porsche 50 of beter gezegd 30 rijden.

  Het is saai!

  Voor mij geld dat ik naar normale youtube filmpjes wil kijken onderweg en niet naar zo’n scherm waar je geen scherp beeld krijgt.

  Ik wil alle websites kunnen bekijken. Ook Flas websites
  Iphone is ook niet zakelijk te gebruiken omdat je oa geen (cirkel) diagrammen kan zien

  Mijn Iphone wil ik ook als modum gebruiken onderweg. ik wil geen films downloaden maar gewoon een pc onderweg is fijner.

  Ik vind dat ik het recht heb om alle applicatie te downloaden die er is en alles op te zetten ook school bestanden. Dat lukt niet echt.