Video: Rondleiding door de aller eerste Apple Store
Redactie

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat de eerste Apple Store is geopend in Amerika. Dit jubileum gaat Apple vieren, maar we weten nog steeds niet precies hoe. Vannacht zijn er flink was mensen aan het werk geweest in de winkels, en mogelijk zien we zo de eerste foto’s en video’s van de ‘Apple Store 2.0‘. Op internet is een video verschenen van de eerste Apple Store ooit.

Steve Jobs gaf tien jaar geleden een keynote waarin hij een video toonde van de eerste Apple Store. Deze winkel was toen nog niet open voor het publiek, maar door de video kreeg men wel een goede indruk van de eerste Apple Store. Steve Jobs geeft je in deze video persoonlijk een rondleiding door de winkel.

Nederlandse Apple Store

Hier wordt binnenkort de eerste Nederlandse Apple Store geopend op het Leidseplein. Tussen de Melkweg en Paradiso zal deze Apple Store naar verwachting eind deze zomer geopend worden. Op dit moment is Apple druk opzoek naar werknemers. Denk je dat jij goed op je plaats bent in een Apple Store? Reageer dan op een van de vele vacatures.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.