Video: ontwerpers zinspelen op extreem dunne iPhone 6
Roel van Hout

Nu dat de nieuwe iPhones enkele maanden in de winkels liggen, kijken we voorzichtig vooruit. Daarin zijn we niet alleen, want een stel liefhebbers zinspeelt in een zelfgeknutselde video op een extreem dunne iPhone 6.

Hoe de iPhone 6 er echt uit gaat zien? Niemand weet het nog echt, maar er is in ieder geval één ding dat wel in de lijn der verwachting ligt: het apparaat is waarschijnlijk weer dunner dan de iPhone 5S.

Sinds de eerste iPhone zijn de telefoons van Apple immers grofweg elke twee jaar in dikte afgenomen. Een dunne iPhone 6 klinkt daarom niet onlogisch. Bekijk in onderstaand filmpje hoe de telefoon er volgens de ontwerpers van SET Solution uit gaat zien.

Dunne iPhone 6 ziet er verder niet heel waarschijnlijk uit

Dat Apple zo’n dunne iPhone gaat maken is niet heel onwaarschijnlijk, aangezien het bedrijf met de iPad Air bewijst dat het allemaal nog dunner kan. Voor de rest ziet het apparaat er niet heel geloofwaardig uit: wij kunnen ons in ieder geval niet voorstellen dat Apple ooit een iPhone maakt die er zo uit ziet.

Maar dromen mag, zeker wanneer men de moeite neemt om er een flitsend filmpje bij te animeren. Wat willen jullie terugzien in de nieuwe iPhone 6?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.