Video: Nieuwe AR-applicatie Aurasma
Redactie

Voor de iPhone zijn er zeer veel applicaties die via de camera een extra (digitale) laag aan de realiteit toevoegen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld nog het World Trade Center in New York zien staan via het scherm van je iPhone. Binnenkort zal de applicatie ‘Aurasma’ verschijnen. Deze applicatie gaat via de camera van de iPhone een digitale laag toevoegen aan kranten en objecten.

Video’s, commercials of extra informatie

Met het concept van Aurasma kan je vele kanten op. Je kan bijvoorbeeld video’s in je tijdschrift of een commercial op je bedrijfslogo plaatsen met de software. In theorie is het zelfs mogelijk om een spelletje achterop je pak cornflakes te plaatsen als pak-ontwerper. Aurasma kan echt een grote stap vooruit zijn voor de AR-techniek.

De ontwikkelaars van de applicatie hebben een video op internet gezet met enkele functies van de Aurasma. Het is nog niet bekend wanneer Aurasma in de App Store gaat verschijnen of wanneer de api beschikbaar komt voor ontwikkelaars. Zodra er meer nieuws is, zullen wij dit aan jullie melden.

Via Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.