Video: Jailbreak iOS 4.3
Redactie

Op internet is de eerste video van een jailbreak voor iOS 4.3 gevonden. Je zou haast gaan denken dat de video weer geplaatst is door het Dev Team, Geohot of het Chronic Dev Team, maar niets is minder waar. De video is namelijk geplaatst door een onbekende hacker die zichzelf ‘i0n1c’ noemt. i0n1c is erin geslaagd om iOS 4.3 op de nieuwste toestellen ‘untethered’ te jailbreaken.

Alpha-fase

De software is op dit moment nog in ‘alpha’-fase. Dit betekent dat dit de eerste versie is die wel werkt, maar nog niet af is. Voor de release zal de software nog flink verbeterd moeten worden. Door middel van verschillende tests zal moeten blijken of de software klaar is voor de release.

Als i0n1c slim is, schiet hij op met de ontwikkeling van zijn tool. In het verleden is namelijk gebleken dat je namelijk erg veel publiciteit krijgt als je als eerst een jailbreaktool lanceert voor een nieuwe versie van iOS. Hij kan zich hiermee dus voor eens en voor altijd vestigen tussen de grootste iOS-hackers.

Er wordt nog nergens gesproken over een lanceerdatum. We weten via Twitter wel dat alle andere hackers ook bezig zijn met een jailbreak voor iOS 4.3. Hier zijn echter nog geen resultaten van bekend.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.