Video: Jailbreak in de lucht

JailbreakMe.com maakt jailbreaken erg gemakkelijk. Een kind kan de was doen. Je kan de jailbreak ook nog eens overal uitvoeren als je een internet verbinding hebt. iPhone-gebruikers jailbreaken hun apparaten nu op de vreemdste plaatsen. Vanochtend verscheen er bijvoorbeeld een video van een jailbreak van een iPad in een vliegtuig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

MuscleNerd

MuscleNerd heeft de video gemaakt. Hij maakte tijdens zijn vlucht naar huis een video van de jailbreak van zijn iPad. Hiervoor maakte hij gebruik van de Wi-Fi-voorziening van het vliegtuig.

Wat mij betreft is dit tot nu toe de origineelste plek voor een jailbreak van je iPad. Er zullen binnenkort ongetwijfeld meer originele video’s verschijnen van een jailbreak op een vreemde plaats. Heb jij er al één gevonden? Laat hem dan achter bij de reacties.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.