iPhone 6 video: zo kan het gebogen scherm er uit zien

Wouter Nijsen
14 maart 2014, 10:11
1 min leestijd
iPhone 6 video: zo kan het gebogen scherm er uit zien

Het houdt de gemoederen flink bezig: krijgt de iPhone 6 wel of niet een gebogen scherm? Het zal nog even duren voordat we daar achter komen. Ontwikkelaar Arthur Reis geeft alvast een voorproefje in een professioneel, zelfgemaakte conceptvideo.

Verschillende patentaanvragen van Apple duiden erop dat één van de aankomende iPhones een gebogen scherm of een gebogen ontwerp krijgt. Het is alleen lang niet zeker of de iPhone 6 een dergelijk nieuw design krijgt.

Waar we wel rekening mee moeten houden, is dat de iPhone 6 een aanzienlijk groter scherm krijgt. Geruchten wijzen sterk op een 4,7 of 5,5 inch-display, dat mogelijk volledig bedekt is met saffierglas. In de video zien we dat Reis ‘zijn’ iPhone van een groter scherm heeft voorzien.

Gebogen scherm voor de iPhone 6?

video iphone 6

Daarnaast zien we op de video natuurlijk het gebogen scherm. Voor zijn ontwerp heeft Reis rekening gehouden met het design dat de iPhone al jarenlang kenmerkt. De rechthoekige zijkanten en het scherm heeft hij minder statisch gemaakt waardoor het toestel opeens een heel ander aanzicht krijgt.

Het is zeker niet de eerste keer dat een professioneel videomaker een fictieve iPhone 6 laat zien. Een paar dagen geleden verschenen er al twee iPhone 6 concepten. Op die filmpjes waren wederom twee grotere toestellen te zien.

Door alle aandacht is de iPhone 6 in ieder geval de meest besproken telefoon van Apple ooit. Naar verluidt zal het toestel verder nog beschikken over een behuizing van aluminium en een veel dunnere rand rondom het scherm.

Het laatste iPhone 6 nieuws

De beste iPhone aanbiedingen

Geen zin om te wachten op het nieuwste Apple-toestel? Hieronder vind je de beste gratis iPhone aanbiedingen!

[ad-block id=24 style=narrow]

Categorie: Devices
Spotlight: Apple
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's