Video: iPhone 5C achterkant in beweging
Roel van Hout

Van de iPhone 5C achterkant hebben trouwe lezers inmiddels al genoeg foto’s gezien. Gelukkig verschijnt er zo nu en dan ook een video waarin de vermeende onderdelen te zien zijn.

In de video zijn de onderdelen op een rij te zien. Zoals eerder al bekend werd dankzij uitgelekte setjes iPhone 5C-knoppen verschijnt de telefoon in blauw, groen, geel en rood. In de video is echter ook een witte variant te zien. Een zwarte achterkant ontbreekt: wellicht dat Apple deze puur voor de duurdere iPhones heeft bestemd. De voorkant wordt waarschijnlijk wel zwart, zoals ook te zien op de foto’s van test-iPhone 5C’s die vanochtend lekten.

iPhone 5C achterkant krasbestendig

De keuze voor een plastic achterkant lijkt niet alleen vanuit financiële redenen te zijn gemaakt: het plastic is van een zodanige kwaliteit dat de telefoon nauwelijks krast. Eerder plaatsten we daar al een video over.

Verwacht de komende weken alleen nog maar meer van zulke video’s, want de aankondiging en lancering van de iPhone 5S en iPhone 5C staat voor de deur: op 10 september horen we naar alle waarschijnlijkheid meer over Apple’s nieuwe toestellen! Lees tot die tijd vooral even onze iPhone 5S en iPhone 5C overzichten om bij te blijven!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.