Video: iPad-applicatie ‘Pages’ op de iPhone 4

Jailbreakers zijn steeds meer iPad-applicaties aan het omzetten naar iPhone-applicaties. Men probeert dit het meest met de iWork-applicaties van Apple. Deze zijn namelijk op dit moment alleen op de iPad beschikbaar. Deze week verscheen er een video op internet van een geslaagde omzetting van Pages. De iPad-applicatie ziet er na de bewerking erg goed uit op de iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Pages op de iPhone 4

Volgens de geruchten gaat Apple iWork binnenkort uitbrengen op de iPhone 4. Niemand weet nog precies hoe het eruit gaat zien, maar de video van de iPad-applicatie op de iPhone 4 geeft alvast een mogelijkheid. In de video zie je namelijk dat de applicatie goed op het kleine scherm te bedienen is. Apple zal waarschijnlijk alleen wat gaan doen om de werkbalken kleiner te maken, want deze nemen op dit moment bijna een heel scherm in beslag.

http://www.youtube.com/watch?v=VYJc4isiXZU&feature=player_embedded

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.