Video: Frash brengt flash naar de iPhone 4

Al jaren vragen veel iPhone-gebruikers om een flash-plugin voor mobile Safari. Tot op heden is deze nog niet verschenen. Inmiddels is Comex aardig ver met zijn flash-plugin ‘Frash’. De werkende iPad-versie is zelfs al uitgelekt op internet. Deze iPad-versie heeft iemand omgezet naar een iPhone-plugin. Hierdoor kan je Frash installeren op de iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Frash op de iPhone 4

Op het internet is gisteren een video verschenen van Frash op een iPhone 4. De plugin lijkt erg goed te werken. In Safari kan je na de installatie tikken op flash-elementen om deze te laden. Het beeld én geluid van de elementen lijken beide soepel te werken.

http://www.youtube.com/watch?v=vYVG-cKHPIE&feature=player_embedded

Beta-versie

Comex heeft de plugin nog niet vrijgegeven. Alle bestanden die je op internet zal vinden, zijn afkomstig van een beta-versie die Comex naar een blog heeft gestuurd. De modificatie werkt dus nog niet vlekkeloos. Flash video-playback schijnt nog enkele bugs te bevatten, en dus is het nog niet aan te raden om Frash al te installeren.

Bron: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.