Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Apple-website volledig vernieuwd en stukken overzichtelijker

Wouter Nijsen
7 augustus 2015, 11:46
2 min leestijd
Apple-website volledig vernieuwd en stukken overzichtelijker

De website van Apple is compleet vernieuwd. De site is een stuk overzichtelijker, wat het kopen van een iPhone, iPad of Mac gemakkelijker en aantrekkelijker maakt.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de vernieuwde Apple-website

De officiële Apple-website is een handige plek om Apple-producten te bekijken en informatie te lezen, maar voorheen was hij door de vele verschillende pagina’s wel een beetje rommelig. Daar is verandering in gekomen, want de website van het bedrijf uit Cupertino is vannacht vernieuwd en oogt weer een stukje moderner. Ook het kopen van producten is makkelijker gemaakt.

vernieuwde Apple-website

De grootste verandering is dat er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen de normale productpagina’s en de Apple Store. Voorheen waren er namelijk voor alle Apple-producten aparte pagina’s, maar moest je naar de Apple Store (store.apple.com) gaan om het product te kopen. Apple heeft het simpeler gemaakt om iets op de website aan te schaffen, door de Store te integreren in de normale website. Op elke pagina vind je nu een bestelknopje om tot aankoop over te gaan. Hiermee verandert de manier waarop je op de Apple-website shopt compleet.

Ook de bestelpagina’s zijn aangepast, waardoor het bestelproces nu een stuk vloeiender verloopt. Wil je bijvoorbeeld een iPhone 6 kopen via de Apple-website, dan wordt alle informatie met de verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten op één pagina getoond.

Niet meer offline?

De vernieuwde Apple-website zorgt er mogelijk ook voor dat de Store niet meer offline hoeft wanneer er een nieuwe iPhone, iPad of Mac wordt gelanceerd. Voorheen was het zo dat wanneer Apple een nieuw product uitbracht, het Store-gedeelte van de website een tijdje offline ging en weer beschikbaar werd zodra het product in de digitale schappen was gelegd. Of hier met de nieuwe website verandering in komt, is echter nog onduidelijk. iPhoned heeft Apple om een reactie gevraagd.

Het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's