Foto’s: zo ziet de vernieuwde Apple TV interface eruit

Gijs Ettes
5 augustus 2014, 10:10
1 min leestijd

Apple heeft een nieuwe bètaversie van de Apple TV software ter beschikking gesteld. Uit foto’s van de interface valt op te maken dat deze een frisse nieuwe look krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de vernieuwde Apple TV interface

Vooral de pictogrammen voor bijvoorbeeld films, series en muziek hebben een flinke opfrisbeurt gekregen, waardoor ze straks meer in lijn zijn met de interface van iOS 8 en OS X Yosemite. Verder valt op dat het gebruikte lettertype in de Apple TV interface iets dunner is dan voorheen. De wijzigingen zijn niet schokkend, maar zorgen ervoor dat de interface net wat strakker en volwassener oogt, zoals je kunt zien in de afbeeldingen hieronder.

Apple TV interface
Apple TV interface
Apple TV interface

Vorige Apple TV bèta

Medio juni bracht Apple ook al een bètaversie van Apple TV uit voor ontwikkelaars. In versie 7.0 wordt samengewerkt met iOS 8 voor de functie Family Sharing. Gezinnen tot zes personen kunnen met dezelfde creditcard content delen, waaronder als apps en e-books.

Waarschijnlijk geldt dit op termijn ook voor series, films en muziek die andere gezinsleden hebben gedownload. Vooralsnog is onduidelijk of Family Sharing alleen beschikbaar blijft voor de derde generatie Apple TV en nieuwer, of ook werkt op oudere versies van de mediabox.

Lees meer over Apple TV

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen