Vermoedelijke iPhone 5S-foto’s duiken op
Wouter Nijsen

Er zijn foto’s opgedoken van wat goed de opvolger van de iPhone 5 zou kunnen zijn. De iPhone 5S-foto’s laten een toestel zien dat erg op de iPhone 5 lijkt, maar toch op enkele punten verschilt.

Zowel de binnen- als de achterkant van de vermoedelijke iPhone 5S is te zien op de foto’s. Hierbij is een accu van 1560 mAh zichtbaar, in plaats van de accu van 1430 mAh die de iPhone 5 nog heeft. De achterkant heeft daarnaast ruimte voor een dubbele led-fliter; de iPhone 5 heeft er daar maar één van.

De buitenkant lijkt vooralsnog van dezelfde materialen te zijn gemaakt als de iPhone 5. Het ontwerp van de vermoedelijke iPhone 5S is ook vergelijkbaar met die van de iPhone 5, wat gebruikelijk is voor de S-modellen van iPhones. Deze bevatten doorgaans vooral kleine, subtiele verbeteringen.

MacRumors plaatste de foto’s donderdagnacht op zijn website, en heeft al vaker goed gezeten op het gebied van iPhone-geruchten.

iPhone 5SiPhone 5S

iPhone 5S verwacht in het najaar

De iPhone 5S zou volgens de laatste geruchten in het najaar van 2013 worden gepresenteerd, samenvallend met de officiële release van iOS 7. Het wordt ook verwacht dat Apple dan een goedkopere iPhone gaat aankondigen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.