Foto’s van vermeende goedkope iPhone duiken op
Wouter Nijsen

Op het Chinese forum Weibo zijn twee afbeeldingen verschenen van de goedkope iPhone waar Apple dit jaar volgens verschillende geruchten mee gaat komen.

Op de foto’s van de vermeende goedkope iPhone is een ontwerp te zien met een gebolde achterkant. Deze achterkant lijkt van plastic te zijn en heeft een glanzende uitstraling.

Het is moeilijk te zeggen of de afbeeldingen echt zijn of niet. Het zou immers ook om een hoesje voor een iPhone 5 kunnen gaan, aangezien het toestel wel een Lightning-aansluiting aan de onderkant heeft. Beide foto’s zijn daarnaast met een verschillende camera genomen, wat duidelijk te zien is aan het verschil in licht.

goedkope iPhone

Goedkope iPhone steeds zekerder

Het is nog niet zeker dat Apple dit jaar met een goedkope iPhone gaat komen, maar de geruchten blijven aanhouden. Zo ging enkele weken nog het gerucht rond Apple verschillende kleuren aan het testen is voor de aankomende iPhone 5S of 6 en de zogeheten budget-iPhone. Hierbij zou het gaat om de kleuren blauw, goudgeel, oranje, roze grijs of groen. Wit en zwart blijven natuurlijk ook beschikbaar, al krijgen alleen de topmodellen van de iPhone een zwarte variant.

Het is niet waarschijnlijk dat de nieuwe iPhones op de Worldwide Developers Conference van 10 juni worden aangekondigd. Apple zal zijn keynote waarschijnlijk vooral gebruiken voor het introdceren van iOS 7. Lees alles over de aankomende Apple-beurs in het WWDC 2013-overzicht.

Via: GSMArena

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.