Verloren prototype iPhone lijkt echt te zijn

Redactie
19 april 2010, 14:23
1 min leestijd
Verloren prototype iPhone lijkt echt te zijn

Gisteren publiceerden we foto’s van een ‘prototype’ iPhone die gevonden is op een vloer van een café. Na de publicatie is op veel websites een discussie ontstaan over de echtheid van de iPhone. Velen dachten namelijk zeker te weten dat het toestel een japanse iPhone-kloon was. Inmiddels denkt men toch dat het een echte iPhone is.

Lees verder na de advertentie.

Oude foto’s

Het gevonden toestel lijkt bij nader inzien toch echt een prototype te zijn van de nieuwe iPhone. Dit concludeert men uit een foto die al eerder dit jaar uitlekte. Op deze foto was voor het eerst een (protoype) iPad te zien. Naast deze iPad, waarvan de echtheid niet meer te betwijfelen valt, ligt een iPhone die erg veel lijkt op het gevonden prototype. De hoeken en randen komen aardig overéén met elkaar.

Specificaties van het prototype

Het gevonden toestel is inmiddels al goed onderzocht. Hieruit heeft men al verschillende conclusies kunnen trekken. Het prototype heeft:

  • Een camera op de voorkant én op de achterkant.
  • Een microsim.
  • Een verwijderbare batterij (dat kan ook alleen een kenmerk zijn van een prototype).
  • Een achterkant van glas.

Als de iPhone in de goede handen terecht komt, kan het zo zijn dat er nog meer specificaties uitlekken. Op dit moment kan de telefoon namelijk nog niet opgestart worden om een nog onbekende reden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's