Verkoop iPhone 5 tijdelijk stopgezet bij Vodafone
Redactie

De verkoop van de iPhone 5 is door Vodafone tijdelijk stopgezet in verband met een beperkte beschikbaarheid. Door de beperkte beschikbaarheid in combinatie met de grote vraag naar de iPhone 5 staan er op dit moment al een groot aantal orders in de wacht bij Vodafone.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Wachten op nieuwe voorraad

Vodafone wacht nu op een nieuwe voorraad voordat de verkoop van de iPhone 5 weer wordt vrijgegeven. Het is dus niet mogelijk om op dit moment de nieuwe iPhone te bestellen bij Vodafone. Overigens worden voor de verkoopstop bestelde iPhones zo snel mogelijk aan de klanten geleverd. Vodafone blijkt niet de enige provider te zijn, die niet aan de grote vraag naar de nieuwe smartphone van Apple kan voldoen. Zelfs als je via de reserveringspagina van Apple een iPhone 5 wilt bestellen, lukt dat tijdelijk niet. Bestel je de smartphone online in de Apple Store dan moet je bovendien tot vier weken geduld hebben voordat het toestel verzendklaar is.

T-Mobile

Ook bij de iPhone van T-Mobile zijn er strubbelingen omtrent de uitlevering, want de toestellen zullen later dan verwacht geleverd worden. In week 42 of week 43 is het de verwachting van T-Mobile dat weer een deel van de geplaatste bestellingen afgehandeld kan worden. De iPhone 5 is bij T-Mobile nog wel te bestellen, maar dan moet je dus ook met een levertijd van drie tot vier weken rekening houden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.