Verkoop iPhone 3GS blijft gigantisch
Redactie

De iPhone 3GS is niet bepaald de nieuwste telefoon van dit moment, echter liegen de verkoopcijfers er niet om; de iPhone 3GS blijft een groot succes. Maar liefst 2,5 jaar oud en toch zijn er het afgelopen kwartaal 2 miljoen iPhones verkocht melden bronnen van Digitimes.

Na de lancering van de iPhone 4S had iedereen verwacht dat de verkoop van de oude 3GS direct zou stoppen, niets bleek minder waar. Echter is alleen de 8gb versie van de telefoon nog nieuw te verkrijgen.

Waarom nog steeds zo populair?

Providers zijn blij met de iPhone 3GS omdat ze deze versie geheel gratis kunnen aanbieden bij abonnementen. De consument laat in verschillende onderzoeken weten nog steeds blij te zijn met de ‘verouderde’ iPhone omdat het uiterlijk er nog steeds gelikt uitziet, de telefoon snel werkt en gebruiksvriendelijk is. Ook de compatibiliteit met iOS 5 is een groot pluspunt.

De prijzen van de 3GS [8GB]

De goedkoopste iPhone die nieuw te krijgen is. Bij Apple betaal je 350 euro, dan heb je de telefoon nieuw en simlockvrij. Verder zijn er verschillende providers die de telefoon gratis aanbieden in combinatie met een abonnement van rond de 30 euro per maand, twee jaar lang.

Het is zeker niet ondenkbaar dat de iPhone voorlopig op de markt blijft.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.