Verizon-voorverkoop  start succesvol
Redactie

Vanochtend is de voorverkoop van de CDMA-iPhone officieel begonnen bij Verizon. De voorverkoop was echter gelimiteerd. Alleen huidige klanten van Verizon kunnen op dit moment de nieuwe iPhone reserveren. De rest van de mensen zal nog enige tijd moeten wachten op de publieke voorverkoop.

Overbelaste websites

De voorverkoop van Verizon was erg succesvol aan de website te zien. Vrijwel direct crashte de website van de telco namelijk. Dit duidt op grote bezoekersaantallen. Men verwachtte al dat de verkoop erg veel mensen zou trekken, maar op dit succes had het bedrijf waarschijnlijk niet gerekend.

Deze week zullen ook de rest van de Amerikanen de CDMA-iPhone 4 kunnen reserveren. Deze mensen krijgen het toestel uiteraard later binnen dan de mensen die de nieuwe iPhone vandaag al hebben besteld.

CDMA-iPhone

In Amerika is onlangs een nieuwe iPhone 4 aangekondigd. Deze iPhone bevat alleen een andere antenne. Deze maakt het mogelijk om contact te maken met een CDMA-netwerk. Deze netwerken hebben wij op dit moment nog niet in Nederland, en dus zal deze iPhone niet in Nederland verschijnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.