Verizon lanceert eerste iPhone-commercial

Verizon heeft in eigen beheer een commercial gemaakt over de iPhone 4-introductie. Deze commercial verscheen vaandaag voor het eerst op internet, en zal de komende week uitgezonden worden op verschillende Amerikaanse zenders. In de commercial laat Verizon de Amerikanen weten dat de iPhone eindelijk verkocht gaat worden met een CDMA-chip.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

http://www.youtube.com/watch?v=FlN3BgsV1nc&feature=player_embedded

CDMA-netwerk

Verizon maakt gebruik van een CDMA-netwerk. Dit netwerk wijkt af van het mobiele netwerk dat wij bijvoorbeeld in Nederland hebben. Om met je telefoon te kunnen bellen en internetten via dit CDMA-netwerk, heb je een CDMA-antenne nodig in je telefoon. Veel producenten hebben inmiddels telefoons met deze antenne, maar Apple heeft Verizon-klanten hier lang op laten wachten.

Zelfde iPhone, andere antenne

De iPhone 4 die Apple voor Verizon heeft laten maken, lijkt precies op de iPhone 4 die hier verkocht wordt. Alleen de antenne van deze iPhone is anders. Volgens Verizon heeft deze iPhone hierdoor geen last van de antenneproblemen.

Vanaf 2 februari is de iPhone 4 bij Verizon verkrijgbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.