Verizon haalt AT&T neer met nieuwe commercial
Redactie

Verizon heeft een nieuwe commercial gemaakt voor de Amerikaanse zenders. In deze commercial laten vertellen ze dat een slimme, mooie, briljante iPhone alleen goed werkt met een goed netwerk. Hiermee halen ze flink uit naar AT&T, de enige concurrent van Verizon. AT&T krijgt namelijk vaak klachten over de slechte dekking van hun netwerk.

Verizon heeft naar eigen zeggen het beste netwerk van Amerika. Op kaarten van onafhankelijke instanties wordt dit nogmaals bevestigd. Velen Amerikanen kiezen om deze reden voor een telefoon met een CDMA-antenne. Mensen die een iPhone met CDMA-antenne wilden hebben, hebben in sommige gevallen bijna 4 jaar moeten wachten.

http://www.youtube.com/watch?v=e2H-3Gf_fL8&feature=player_embedded

Succesvolle start voor Verizon

Gisteren konden huidige Verizon-klanten een CDMA-iPhone 4 reserveren. Deze actie was zo’n succes dat de websites van Apple en Verizon het niet meer aankonden. Inmiddels is de voorverkoop gestopt omdat de CDMA-iPhone 4 al uitverkocht is. De wachttijden voor nieuwe klanten zijn nu dus al enorm. Naar verwachting gaat Verizon in het eerste én tweede kwartaal van 2011 miljoenen iPhones verkopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.