Minister Verhagen Twittert op de iPhone
Redactie

Minister van buitenlandse zaken Maxime Verhagen heeft een iPhone, en doet aan Twitter. Dit doet hij niet over zijn prive-leven, maar over zijn werk in de tweede kamer. Regelmatig kun je op zijn Twitter account foto’s vanuit de kamer vinden, en geeft hij nieuws uit vergaderingen of andere gesprekken die hij voert.

Maar de minister mag natuurlijk niet alles in beeld brengen, dat bleek nadat hij een foto vanuit de Treveszaal online had gezet. Premier Balkenende vond dat dit niet kon: ”Hij mag dat op vele plaatsen doen, maar niet in de Treveszaal”.

Onze premier waardeert het wel dat Verhagen zich bezig houd met deze ‘nieuwe’ technologieën. Wij waarderen dit ook en vroegen meneer Verhagen via Twitter of andere mensen uit de tweede kamer zijn gedrag volgen. Maar waarschijnlijk had hij geen zin om antwoord te geven, want na enkele dagen nog steeds geen antwoord.

Twitter op de iPhone

Twitteren gaat heel makkelijk met de iPhone, want er zijn verschillende applicaties voor Twitter beschikbaar in de App Store. Hieronder een aantal gratis Twitter apps voor de iPhone

Twitterrific (gratis)

TwitterFon (gratis)

Twinkle (gratis)

Ik Twitter (mijn pagina)… Jullie ook?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.