Deze foto’s tonen de beste iPhone 5 en iPhone 6 vergelijking
Rutger Otto

Het is niet de eerste keer dat er foto’s opduiken van de vermeende iPhone 6 en het is ook niet de eerste keer dat het toestel met een iPhone 5 wordt vergeleken. Maar een beter zicht op hoe de iPhone 5 en de iPhone 6 zich tot elkaar verhouden zag je niet eerder dan nu.

iPhone 5 en iPhone 6 vergelijking

In de foto’s afkomstig van Gizmobic, wordt een zilveren iPhone 5 vergeleken met een iPhone 6 in de kleur Space Gray. De plaatjes tonen geen wereldschokkende dingen aan het iPhone 6 toestel die we niet eerder gezien hebben. Zo zien we wederom de dunnere, afgeronde behuizing, de langwerpige volumeknoppen en de cameralens die een beetje uitsteekt.

We zagen die onderdelen tot nu toe echter voornamelijk in losse foto’s, nu zien we ze op één toestel, op foto’s met een aardige resolutie. In de plaatjes kun je de perfecte iPhone 5 en iPhone 6 vergelijking maken tot nu toe, in de manier waarop de toestellen zich qua grootte tot elkaar verhouden.

Op de foto’s zie je de 4,7 inch iPhone 6, dus niet de iPhone 6L. De plaatjes bieden dus geen inzicht in hoe de iPhone 5 eruit ziet ten opzichte van de grotere iPhone 6.

iPhone 6 aankondiging

We weten daarnaast nog steeds niet of dit de uiteindelijke versie is van de iPhone 6. Op 9 september kondigt Apple het nieuwe toestel waarschijnlijk aan op een speciaal evenement. Dan zullen we weten of de smartphone er echt uitziet als op de foto’s.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.