Verborgen panorama modus in iOS camera
Redactie

Er zijn geruchten genoeg geweest over een panorama modus op de iPhone zonder hiervoor een speciale App voor te moeten gebruiken.

Deze functie is vannacht ontdekt en snel verspreid over de sociale media. 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


 
 
Panorama in iOS camera (dank aan Chapwn)

Panorama in iOS camera (dank aan Chpwn)

Panorama modus op iPhone

Via een Tweet liet ontwikkelaar en iPhone hacker Conrad Kramer aan de wereld zien hoe hij de functie heeft gevonden.

De functie laat gebruikers meerdere fotos nemen terwijl de camera naar links of rechts geswiped wordt. De hacker Chpwn heeft inmiddels het programma Firebreak geschreven welke de panorama mode in kan schakelen. Deze is vanaf vandaag beschikbaar voor de gebruikers die hun toestel gejailbreaked hebben in Cydia.

Apple heeft niet aangegeven waarom deze optie verborgen is gehouden, maar het is aannemelijk dat deze achter is gehouden voor toekomstige release, en dat deze nu nog in test fase is.

iPhoned.nl is benieuwd of gebruikers al positieve ervaringen hebben met deze functie. Post een bericht hieronder, wellicht met een panorama foto, gemaakt met de iOS camera.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.