Veel klachten over firmware 3.1

Sinds de release van firmware 3.1 voor de iPhone zijn er al heel veel klachten over te vinden op het internet. Volgens velen is deze firmware de eerste officiële firmware met zo veel bugs. Mensen sturen hun klachten richting het officiële supportforum van Apple , richting de mailbox van Apple, en richting verschillende onofficiële fora op het internet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De klachten gaan over uiteenlopende onderwerpen. De meest voorkomende klachten staan hieronder beschreven:

  • Men heeft slechter WiFi-signaal dan voorheen.
  • Men heeft slechter GPS-signaal dan voorheen.
  • De tethering-functie werkt niet meer.
  • De  batterijduur is korter dan voorheen.

Het lijkt erop dat Apple het laatste punt weer eens gaat onderzoeken, want ze verspreiden net als een half jaar geleden weer speciale profielen waarmee je batterij bekeken kan worden. Als je zo’n profiel op je iPhone hebt staan, kan je ervoor kiezen om de gegevens door te sturen naar Apple.

Er wordt verwacht dat Apple zeer binnenkort met een kleine firmware update komt. Waarschijnlijk zal het versie nummer van deze update 3.1.1 zijn. Helaas is dit nog maar een gerucht.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.