Placeholder
Redactie

Volgens Steve Jobs zal vandaag de 200 miljoenste applicatie uit de App Store gedownload gaan worden, dit vertelde hij gisteren in een telefoonconferentie. Hiermee stijgen de downloads in de App Store sneller dan in de rest van de iTunes Store.

<p></p>Het is vandaag precies 102 dagen geleden dat de App Store is geopend, sindsdien zijn er meer dan 5500 applicaties beschikbaar gekomen in 62 landen.

Er zit duidelijk een stijgende lijn in de populariteit van de App Store aangezien nog geen maand geleden de mijlpaal van 100 miljoen gedownloade applicaties werd behaald.

<br />Verder op de conferentie

Ook werd in de telefoonconferentie verteld dat er geen iPhone Nano aankomt. Volgens Steve worden steeds meer mobiele telefoons onderschijden door software, het zou dus voor ontwikkelaars onnodig ingewikkeld worden als er meerdere modellen uitkomen.
[ad#daan]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joppe

  M’n vriendin zal het jammer vinden dat de Nano niet op de markt komt…. het was namelijk een echt vrouwen modelletje 😉

 • robert

  200 miljoen, gaat echt nergens over zoveel zeg! wat een slimme zet van apple zeg, en alle andere aanbieders willen dit nu ook 😛

 • Pingback: Vandaag de 200 miljoenste download in de AppStore | Alles over de iPod Touch()

 • Ik begrijp hardstikke goed dat er geen iPhone 3G Nano uitkomt, ik bedoel hoe klein word dan alles? Ook met toetsenbordje, nog kleinere toetsen of niet zien waar je typt?

 • Hehe.. zal grappig zijn als het onze applicatie wordt.

  Vandaag is iWakeUp in de iTunes store gekomen.. zal wel super vet zijn :P.