Vanavond live meespelen met ‘Flashback’
Redactie

Vanavond zal het programma Flashback van BNN na twee weken afwezigheid weer op tv te zien zijn. Bij dit programma moeten deelnemers opdrachten uitvoeren, én tegelijkertijd alles om hun heen goed in de gaten houden. Tussendoor krijgen ze namelijk vragen over bijvoorbeeld de kleur van een auto die passeerde tijdens de opdracht. Vanavond kunnen kijkers live meespelen met hun telefoon en tablet.

Web-applicatie

Speciaal voor het programma is er een web-applicatie gemaakt die te vinden is op live.bnn.nl. Deze web-applicatie zal live de vragen in beeld laten verschijnen die de kandidaten ook moeten beantwoorden. Aan het eind van de aflevering kan je dan zien hoe goed jij hebt opgelet tijdens het spel. Je kan dan bijvoorbeeld je eigen score met die van je Facebook- en Twitter-vrienden vergelijken.

Nationale IQ Test

Tijdens de afgelopen Nationale IQ Test heeft BNN op soortgelijke wijze kijkers mee laten spelen. Helaas was dit geen succes. Door de enorme animo viel de web-applicatie bij de eerste vraag al bij velen uit. Uiteindelijk heeft niemand de test kunnen afmaken via de web-app. Hopelijk gaat het vanavond beter tijdens het experimentele, interactieve spelletje.

Via tipgever Mike

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.