Vanaf 12 maart je iPhone leasen bij Hi

Redactie
2 maart 2012, 11:19
2 min leestijd
Vanaf 12 maart je iPhone leasen bij Hi

De mobiele telefoon aanbieder Hi komt met iets nieuws op de mobiele telefoonmarkt. Bij Hi kun je namelijk vanaf 12 maart je iPhone of een andere telefoon leasen

Lees verder na de advertentie.

iPhone leasen? Hoe werkt dat?

Simpel. Je neemt een abonnement bij Hi en je kiest een iPhone. Voor die iPhone wordt een leasebedrag gerekend die maandelijks bovenop je gekozen abonnement betaald. Dit geldt voor elke mogelijke telefoon die Hi aanbiedt.

Bij zo’n lease abonnement hoort ook een lease-service. Dat betekent dat je de Smartcare 4-uurs verzekering erbij krijgt. 4 uur staat voor het feit dat Hi claimt binnen 4 uur voor je deur te staan om je toestel te repareren. Mocht dit niet lukken dan krijg je een leentoestel met hetzelfde besturingssysteem. Een iPhone voor een iPhone dus. We hopen echter wel dat als je een iPhone 4s moet inleveren je er niet een 3g of 3GS voor terug krijgt.

Net zoals bij andere leasevormen lever je het toestel na je contractperiode weer in. Dat betekent geen oude telefoons meer in je nachtkastje of ergens in een kist onder het bed. Aan de andere kant kun je ook niet je oude telefoon, die nog goed is, verkopen. Ieder voordeel heb ze nadeel natuurlijk.

Voor wie is Hi iPhone leaseplan interessant?

Het is vooral interessant voor de mensen die niet in één keer een groot bedrag willen neerleggen en toch een mooie iPhone willen. We kunnen het zien als een service van Hi dat ze het zo aanbieden. Zo wordt de iPhone bereikbaar voor een groter publiek. Het kan ook een oplossing zijn voor mensen die nooit meer iets met hun oude telefoon doen. Je levert het toestel in en je ziet het nooit meer terug.

iPhone lease prijzen

De prijzen die je betaalt voor het leasen van een iPhone vallen wat ons betreft mee. Een voorbeeld: Een losse iPhone 4s 32 GB kost je ongeveer 700 Euro. Als je deze twee jaar gaat leasen betaal je 24 x 24,50 = 588 Euro. Maar hier zit de verzekering al bij in. De meeste iPhone verzekeringen zijn ongeveer 10 Euro per maand. Trek er dus nog eens 240 euro af en dan zit je op een kale leaseprijs van 348 Euro. Dat is wat ons betreft een redelijk goede deal, omdat de afschrijving van je iPhone waarschijnlijk harder gaat.

Voor meer informatie kun je de afbeeldingen bekijken of direct naar de website van Hi gaan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu