Van leuk geluid naar persoonlijke iPhone case
Redactie

Je favoriete stukje van je lievelingsliedje in de vorm van een iPhone case? Dankzij een samenwerking tussen Shapeways en SoundCloud is het nu mogelijk om van je lievelingsliedje een iPhone case te laten maken.

Samenwerking

De creatieve samenwerking tussen beide bedrijven zorgt voor een leuk, nieuwe project. Samen hebben de partijen een unieke manier bedacht om van liedje naar iPhone hoesje te komen.

Hoe werkt het?

Je favoriete liedje zorgt voor geluidsgolven, deze geluidsgolven worden omgezet in 3D animaties en vervolgens heb je een stijlvol en zeer persoonlijke iPhone case. Je stuurt je favoriete nummer naar de SoundCloud en je fragment wordt omgezet in unieke wavevormen.

Shapeways zorgt ervoor dat de print netjes op een iPhone case terecht komt.

De directeur van Shapeways liet het volgende over het project weten: “Je kan een geluidsopname maken van het moment dat je je vriendin ten huwelijk vraagt of het geluid van je huilende baby verwerken in een case. Hoe persoonlijk is dat?”

Het resultaat is een strak vormgegeven, zeer persoonlijke en vooral unieke iPhone case voor slechts 19,95 euro.

Je kunt op de website van Shapeways je eigen case samenstellen. Let op! De prijs van 19,95 euro geld tot en met 18 maart.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.