De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Vakantiegekte: Besteed je vakantiegeld aan deze MediaMarkt-deals (ADV)

Redactie
24 mei 2018, 16:03
3 min leestijd
Vakantiegekte: Besteed je vakantiegeld aan deze MediaMarkt-deals (ADV)

Bij miljoenen Nederlanders wordt deze maand het vakantiegeld op de rekening gestort. Een leuk extraatje om mee op reis te gaan, of om je voordeel te doen met al deze aanbiedingen van de MediaMarkt Vakantiegekte.

MediaMarkt Vakantiegekte

Nu je bankrekening aangevuld is met een lading vakantiegeld, denk je vast aan wat gadgets en apparaten die al langer op je verlanglijstje staan. MediaMarkt helpt je een handje met de Vakantiegekte-actie, een grootschalige kortingsperiode waarin tal van verschillende gadgets en huishoudelijke apparaten tijdelijk in prijs zijn verlaagd. De actie loopt nog tot 3 juni 2018.

In het onderstaande overzicht hebben we de beste deals voor je op een rijtje gezet. Kijk ook op de website van MediaMarkt voor het complete overzicht van de deals.

→ Bekijk alle MediaMarkt Vakantiegekte-deals

AirPods: 159 euro Ieders favoriete draadloze oortelefoons van Apple zijn tijdelijk in prijs verlaagd. De AirPods zijn sinds de release al niet aan te slepen en mogen zich met recht de beste en meest toegankelijke draadloze oortelefoons noemen. Dat is vooral te danken aan Apples slimme W1-chip, die het koppelen met je iPhone of andere apparaten razendsnel maakt. In het meegeleverde doosje bewaar je de AirPods veilig en worden ze tegelijkertijd opgeladen.

Sonos Playbar: 599 euro Met de Sonos Playbar til je het geluid dat uit je tv komt naar een hoger niveau. De soundbar bestaat uit negen speakers die een grote kamer volledig kunnen vullen met geluid van hoge kwaliteit. Heb je al andere speakers van Sonos thuis staan? Dan kun je de Playbar er gemakkelijk mee synchroniseren om er muziek mee af te spelen. Met de bijbehorende Sonos-app voor je iPhone en iPad stuur je met een druk op de knop audio vanaf je iDevice rechtstreeks naar deze speaker. Aansluiten met je tv is bovendien heel simpel: je plugt de meegeleverde optische kabel en netsnoer in en maakt vervolgens verbinding met het internet. Daarna kun je direct beginnen met luisteren.

Sony PlayStation 4 Slim: 299 euro Op je iPhone en iPad speel je vast wel eens een spelletje, maar voor serieuze games zul je toch bij een gameconsole moeten zijn. Wat dat betreft is Sony met de PlayStation 4 een van de beste, zowel wat de spelcomputer zelf betreft als de enorme catalogus van games die er inmiddels voor beschikbaar is. Deze PlayStation 4 is bovendien net iets compacter als Slim-uitgave, heeft 1 terabyte aan geheugen en wordt met twee controllers geleverd.

iPhones in de aanbieding:

Tijdens de MediaMarkt Vakantiegekte is ook een aantal iPhones tijdelijk in prijs verlaagd:

Andere gadgetdeals

Naast bovenstaande producten zijn onderstaande deals ook je welverdiende vakantiegeld waard:

Bekijk ook het volledige overzicht met alle MediaMarkt Vakantiegekte-aanbiedingen.

Over MediaMarkt

MediaMarkt heeft 49 vestigingen in heel Nederland, en natuurlijk ook een webshop waarin je al deze producten kunt bestellen. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone kun je bij MediaMarkt terecht. De winkelketen verkoopt losse toestellen, maar verkoopt ook abonnementen, zowel met toestel als sim only.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu