Neem je iPhone het zwembad in met waterdichte hoesjes

Redactie
21 juli 2012, 8:47
2 min leestijd

Een leuke variatie op de standaard vakantie foto’s is een onderwaterfoto in het zwembad of in de zee. Je kan daarvoor een dure onderwatercamera kopen, maar je kan ook je iPhone in een waterdicht hoesje stoppen. Er is veel keus in hoesjes voor onderwater, je hebt echt een speciaal hoesje nodig. Zelf je iPhone in een plastic zakje stoppen is zeer erg af te raden, dat gaat zeker fout. We hebben een aantal waterdichte hoesjes op een rijtje gezet in dit bericht.

Lees verder na de advertentie.

Case Marine

Een topper onder de waterdichte hoesjes is de Case Marine van het Japanse bedrijf Gooma. Deze waterdichte bescherming voor de iPhone is slechts 0,25 mm dicht en je kan nog steeds je normale hoesje over je iPhone en de Case Marine plaatsen. Deze flinterdunne case heeft wel zijn prijs, je kan hem bestellen in de webshop ‘Japan Trend Shop‘ maar het kost 71 USD en nog eens 15 USD voor de verzending.

0.25mm-thick Waterproof Soft Case for iPhone #DigInfo

Lifeproof

De Lifeproof iPhone case is ook een waterdichte (tot 2 meter) en tevens schokbestendige hoes voor de iPhone. Hij maakt de iPhone niet super dik, maar je ziet hem wel zitten. Voordeel van deze hoes is dat hij bestendig is tegen zand, handig voor op het strand! De case kost bijna overal iets meer dan 70 euro, je kan hem ook online bestellen in webshops.
de lifeproof waterproof iphone case

Aquapac

De Aquapac waterproof iPhone case

Een veel goedkoper, maar minder strak, hoesje is de Aquapac iPhone Case. Dit is een waterdichte hoes tot wel 5 meter diep en lijkt op een soort ‘zakje’ waar de iPhone dan in zit. Het touchscreen kan je nog gebruiken en ook de camera doet het nog goed volgens de makers. De Aquapac kost bij veel webshops maar 25 EUR, een prima prijs voor een waterdicht hoesje.

Let op!

Wees altijd extra voorzichtig als je met je iPhone onderwater, naar het strand of onder de douche gaat. Door een productiefout of iets dergelijks kan het zomaar zijn dat je hoesje niet goed werkt. Test bijvoorbeeld eerst je hoesje door een papiertje of iets anders in de hoes te stoppen, gebruik hem daarna zoals je de iPhone wil gaan gebruiken. Als het papiertje droog blijft dan is de hoes waarschijnlijk waterdicht. Ook zijn de hoesjes maar tot een bepaalde diepte waterdicht, raadpleeg daarvoor de handleiding van je hoesje.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu