Vacatures Apple wijzen op verbetering iMessage en FaceTime voor iPhone

Wouter Nijsen
27 maart 2013, 8:22
1 min leestijd
Vacatures Apple wijzen op verbetering iMessage en FaceTime voor iPhone

Nieuwe vacatures bij Apple wijzen mogelijk op een uitbreiding van de teams die iMessage en FaceTime ontwikkelen. De diensten zouden door de nieuwe vacatures verbeterd worden en mogelijk nieuwe, belangrijke features krijgen.

Apple is op zoek naar techneuten die nieuwe functies aan zowel iMessage als FaceTime willen toevoegen. Dat staat in de vacaturebeschrijving voor beide posities.

Lees verder na de advertentie.

De vacature beschrijft de beschikbare positie:

“Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe features in onze bestaande producten FaceTime en iMessage, en eveneens de totale ontwikkeling van complexe applicaties, van user interface design tot het design en de implementatie van ondersteunde frameworks.”

Het is waarschijnlijk dat we niet dit jaar grote veranderingen in iMessage en FaceTime gaan zien, want de focus ligt nu bij iOS 7 die vermoedelijk tijdens de WWDC in juni wordt aangekondigd. Het speculeren over nieuwe features van zowel iMessage als FaceTime levert weinig op, maar het is te hopen dat FaceTime een meer prominente rol in iOS gaat krijgen en de concurrentie met andere voice-over-ip-diensten aangaat, zoals Skype en Viber.

Het is eveneens niet duidelijk of de vacatures van Apple wijzen op een nieuwe user interface voor iOS. Aangezien Jonathan Ive, de hoofdontwerper bij Apple, nu voortaan de leiding heeft over iOS is de verwachting dat het mobiele besturingssysteem van Apple meer simplistisch en strakker gaat ogen.

Via: Apple

Categorie: Apps
Spotlights: FaceTime, iMessage

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's