Vacature voor antenne-engineers op website Apple
Redactie

Apple heeft op 23 juni een aantal vacature’s op haar ‘Jobs’-sectie op de website gezet. Deze vacatures zijn voor antenne-engineers. Op 23 juni was de iPhone nog niet uit maar waren de klachten al wel bekend in verband met de review modellen die al bij reviewers waren. Toeval of niet?

Er wordt gezocht naar een aantal antenne-engineers die draadloze antenne’s kunnen ontwerpen en die minimaal 10 jaar ervaring hebben, die metingen kunnen uitvoeren en het leveren van feedback aan andere engineers. Ook moet je als sollicitant testplannen kunnen maken en uitvoeren en moet je testrapporten kunnen uitvoren.

De vraag is natuurlijk hoe Apple het antenneprobleem gaat oplossen. Apple ontkent het probleem voor alsnog sterk en het gerucht dat er een software update zou komen (iOS 4.0.1) is ook niet uitgekomen. Deze zou begin deze week uitkomen.

Er is ook nog het scenario dat de vorige antenne-engineers ontslagen zijn vanwege de problemen die er nu zijn met de antenne en dat er nu gezocht word naar nieuwe engineers.
Steve Jobs zou eerder al ‘stay tuned‘. Hopelijk komt dit snel want de problemen lijken bij sommige mensen wel heel erg te zijn.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.