Ustream Broadcast app nu beschikbaar [Cydia]
Redactie

Op 20 januari kwam de Ustream Viewing applicatie beschikbaar in de App Store. Met deze applicatie kan je de streams van Ustream bekijken. Op de dag dat de applicatie werd gelanceerd kon je bijvoorbeeld naar de inauguratie van Obama kijken. Sindsdien praat Ustream ook over een broadcast applicatie die steeds ‘binnenkort’ in de App Store beschikbaar zou komen, maar dat kwam er maar niet van. Sinds enkele dagen is hier verandering ingekomen en is de Ustream Broadcaster beschikbaar in Cydia

Het is dus niet de App Store, maar Cydia geworden. Dit is natuurlijk gedaan omdat Apple de applicatie in de ‘eeuwige review’ heeft gezet: Dit betekent dat Apple de applicatie niet goedkeurt, maar ook niet afkeurt, en je er dus nooit meer wat van zal horen.

Met de Ustream applicatie kun je een live uitzending via je iPhone houden, ook heb je de mogelijkheid om een show op te nemen.

Hij deed het één keer

Nadat ik de applicatie een keer getest had, leek alles goed te gaan: De applicatie crashde niet, en ik heb zelfs even live uitgezonden in ‘High Quality’. Maar na het voor de tweede keer opstarten van de applicatie stopte de pret, de applicatie bleef elke keer na het inloggen crashen.

Helaas heb ik de applicatie dus nog niet verder kunnen testen, maar als er een update beschikbaar komt, zal ik deze applicatie zeker gaan reviewen.

Screenshots

Voor zover ik ze heb kunnen maken:

<br /><br /><br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.