Apple verlaagt prijzen usb-c-adapters, -kabels en LG-schermen tot eind dit jaar

Erwin Vogelaar
5 november 2016, 9:59
2 min leestijd
Apple verlaagt prijzen usb-c-adapters, -kabels en LG-schermen tot eind dit jaar

Apple heeft enkele usb-c-adapters,-kabels en LG-schermen die verkocht worden in de Apple Store in prijs verlaagd. Dit vanwege de feedback op de nieuwe MacBook Pro. De nieuwe prijzen gelden tot het eind van dit jaar.

Lees verder na de advertentie.

Usb-c-adapters

Apple-gebruikers bleven niet bepaald stil over hun ongenoegen rond de nieuwe MacBook Pro. De laptops gaan over op usb-c, terwijl de meer standaard usb-a-aansluiting nergens meer te bekennen is. Dit betekent dat je plots je normale usb-uitbreidingen niet meer kunt aansluiten zonder een nieuwe adapter te kopen. Om de launch van de MacBook Pro nu wat soepeler te laten vergaan, heeft Apple besloten tot het eind van het jaar de prijs van enkele usb-c-adapters en -kabels te verlagen. Tevens zijn de twee nieuwe LG-schermen tijdelijk een flink stuk goedkoper.

usb-c-adapters

Adapters

Kabels

Beeldschermen

Apple erkent dat veel gebruikers oudere aansluitingen nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen. Het bedrijf zegt deze mensen te willen helpen om de nieuwste technologie te gebruiken, maar wil ook de groei van het nieuwe ecosysteem versnellen. Daarom worden de prijzen van producten waarmee oud en nieuw overbrugd worden tot het eind van dit jaar verlaagd. In 2017 zullen de adapters, kabels en schermen weer verkocht worden voor de oude prijs.

Lees ook: Opinie: Apple heeft een groeiend probleem met aansluitingen

Geld terugvragen

Heb je net één van deze adapters, kabels of schermen bij Apple gekocht voor de oude prijs, dan zou je even met klantenservice van de winkel contact op kunnen nemen. Apple heeft geen uitspraken gedaan over enige compensatie, dus er is geen garantie dat je het geld daadwerkelijk terugkrijgt. Je kunt het echter altijd proberen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5mac
Categorieën: Aanbiedingen, Accessoires
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen