Update: Sn0wbreeze 2.8 voor iOS 5

Redactie
18 juni 2011, 21:51
1 min leestijd
Update: Sn0wbreeze 2.8 voor iOS 5

Vandaag is de jailbreak-tool Snowbreeze van een update voorzien. De ontwikkelaars van deze software hebben een belangrijke nieuwe functie toegevoegd. Met deze update kan je namelijk iOS 5 untethered jailbreaken bij bepaalde omstandigheden. Dit betekent dat je dan wél je jailbroken iPhone met iOS 5 opnieuw kan opstarten zonder dat je een computer nodig hebt.

iPhone 3GS

Lees verder na de advertentie.

Sn0wbreeze kan alleen sommige iPhones untethered jailbreaken. Op dit moment lukt dit alleen met een iPhone 3GS met een oude bootrom. Dit zijn de iPhones 3GS die in de eerste 4 maanden zijn verkocht door Apple. Deze iPhones hebben namelijk andere hardware die makkelijker te jailbreaken is dan de hardware die in de nieuwere iPhones is verwerkt.

iOS 5 Beta

Het is bijna twee weken geleden dat Apple de eerste beta van iOS 5 heeft vrijgegeven aan ontwikkelaars. Deze nieuwe firmware is al aan verschillende tests onderworpen door hackers, waardoor er zelfs al een tethered jailbreak beschikbaar is voor alle iDevices. Deze vorderingen beloven veel goeds voor de definitieve versie van iOS 5 op jailbreak-gebied.

Via iPhoneHacks

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen