Update: Sn0wBreeze 2.1
Redactie

Vandaag is er een update verschenen van de jailbreaktool ‘Sn0wBreeze’. Deze software stelt je in staat om elke iPod Touch, iPhone en iPad met iOS 3.2.2 of iOS 4.1 te jailbreaken. Via de nieuwe update kan je custom firmware op je apparaat zetten vanaf een Windows-computer, net zoals Pwnage Tool dit op de Macs doet.

ih8sn0w

Sn0wBreeze is gemaakt door ih8sn0w. Deze ontwikkelaar zal nooit de eerste zijn met een jailbreak, maar probeert altijd software te maken die mensen nog missen. ih8sn0w is bijvoorbeeld de ontwikkelaar van F0recast. Dit is software die je jailbreak- en unlock-advies geeft als je je iPhone of iPod Touch met de computer verbindt. Deze tool is inmiddels honderdduizenden keren gedownload en gebruikt.

Server problemen

Op dit moment heeft de officiële website van ih8sn0w server-problemen, en dus is het niet mogelijk om de software van de website te downloaden. Op internet zijn er gelukkig al diverse mirrors (voorbeeld) te vinden, en dus hoef je niet te wachten met jailbreaken totdat de problemen voorbij zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.