Update: Redsn0w voor iOS 4.3.2
Redactie

Vandaag is Redsn0w van een update voorzien door het Dev Team. Met de nieuwste versie van Redsn0w kan je nu iOS 4.3.2 jailbreaken. De jailbreaktool voor de nieuwe firmware heeft niet lang op zich laten wachten dit keer. Apple heeft namelijk de exploits van iOS 4.3(.1) in de nieuwe firmware laten zitten, en dus er hoefde maar weinig aangepast te worden door het team.

I0n1c’s broncode

I0n1c is de hacker die de code heeft geschreven voor de jailbreak. Deze code is verwerkt in de andere jailbreaktools. I0n1c heeft ervoor gekozen om zijn broncode niet te delen met andere ontwikkelaars. Het nadeel hiervan is dat we voor toekomstige jailbreaks misschien weer op de drukbezette I0n1c moeten wachten.

Redsn0w is gratis te downloaden via de website van het iPhone Dev Team. Er is weer helemaal niets veranderd aan de interface en de werking van de software, en dus kan je al ons oude tutorials gebruiken om je iDevice te jailbreaken.

Let op: Er is nog steeds geen unlock voor iOS 4.3.x. Als je afhankelijk bent van een unlock kan je dus beter even wachten met de iOS-update.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.