Update: Redsn0w & Sn0wbreeze voor iOS 5 b7

iOS 5 beta 7 is nu bijna een week beschikbaar voor ontwikkelaars. Deze nieuwe beta is vanaf deze week ook direct tethered te jailbreaken. Je hebt hiervoor de keuze uit twee jailbreaktools: Redsn0w en Snowbreeze. De laatstgenoemde software is speciaal aangepast voor de nieuwe firmware van Apple, maar werkt net zo goed als de verouderde versie van Redsn0w.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Redsn0w

Redsn0w is niet van een update voorzien na de release van iOS 5 beta 7. Dit betekent dat de software de nieuwste firmware nog niet zal herkennen. Toch kan je hiermee wel beta 7 jailbreaken, want Apple heeft niets aan de beveiliging en structuur van de firmware veranderd. Als je dus iOS5 beta 6 aanwijst als ‘huidige firmware’, zal Redsn0w je iDevice goed jailbreaken.

Let op: iOS 5 is op dit moment alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. Als je geen ontwikkelaar bent, zal je iDevice onbruikbaar worden na de installatie van de firmware. We raden je dus aan om niet te experimenteren met de beta versies van de firmwares van Apple.

Via iDownloadBlog & iPhoneHacks

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.