Update Redsn0w: Jailbreak je iPhone met firmware 3.0
Redactie

Na de release van de nieuwe PwnageTool, heeft het iPhone Dev-Team een aantal uur geleden een nieuwe versie van Redsn0w online gezet. Voorheen was dit programma alleen interessant voor mensen met een iPod Touch, maar vanaf nu hebben ook alle iPhone-gebruikers iets aan dit programma.

Redsn0w biedt namelijk vanaf nu de zelfde dienst als Quickpwn. Je kan door alleen een firmware te selecteren en je iPhone te verbinden met je computer je iPhone jailbreaken.

Firmware 3.0

Het mooie aan deze versie van Redsn0w is dat je ook firmware 3.0 kan jailbreaken. Dit kon sinds gisteren al via de nieuwe PwnageTool, maar veel mensen vinden dat programma een beetje omslachtig. Vanaf nu is het dus mogelijk 0m een iPhone met firmware 3,0 te jailbreaken binnen 5 minuten.

Boodschappenlijstje:

Een tutorial is niet nodig hiervoor. De 3 stappen staan duidelijk beschreven, en ik zou willen zeggen ‘Er kan niets misgaan!’, maar toch blijft er altijd een risico aanwezig. Doe dit dus alleen als je zelf het idee hebt dat het veilig is. De firmware de redsn0w nodig heeft staat meestal al op je eigen computer (als je daar de firmware update hebt uitgevoerd):  C:\Documents and Settings\{gebruikersnaam}\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone software updates\

LET OP:

Als je je iPhone 3G wilt unlocken moet je nog even wachten met het gebruik maken van deze tools. Lees meer hierover op de blog van het Dev-Team.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.