Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Update: Rabo Bankieren

Redactie
6 november 2010, 17:05
1 min leestijd
Update: Rabo Bankieren

De Rabobank heeft hun applicatie ‘Rabo Bankieren’ voorzien van een update. De update is vooral gericht op het wegwerken van bugs, maar natuurlijk zijn er ook een aantal zichtbare veranderingen. Alle afbeeldingen, knoppen en teksten zijn bijvoorbeeld geoptimaliseerd voor het Retina Display van de iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Bugfixes

De ontwikkelaars hebben een aantal kleine bugfixes weten uit te voeren. Het is niet bekend om welke bugs het gaat. We raden je aan om de applicatie te updaten als je deze gebruikt, want het kunnen veiligheidslekken zijn. Natuurlijk zal de Rabobank dit soort lekken niet bekend maken als deze niet ontdekt worden.

Rabo Bankieren op de iPad

De applicatie van de Rabobank is nu een universele applicatie. Dit betekent dat de applicatie ook beschikbaar is voor de iPad. De applicatie voor de iPad is echter niet anders dan de iPhone-applicatie. Alle tabellen, teksten en afbeeldingen zijn alleen iets groter vanwege het grote scherm. De bank heeft de kwaliteiten van de iPad dus niet weten te benutten met deze versie van de applicatie.

Rabobank

Rabobank Nederland

Gratis via App Store
Categorieën: Apps, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's