Update: Rabo Bankieren
Redactie

De Rabobank heeft hun applicatie ‘Rabo Bankieren’ voorzien van een update. De update is vooral gericht op het wegwerken van bugs, maar natuurlijk zijn er ook een aantal zichtbare veranderingen. Alle afbeeldingen, knoppen en teksten zijn bijvoorbeeld geoptimaliseerd voor het Retina Display van de iPhone 4.

Bugfixes

De ontwikkelaars hebben een aantal kleine bugfixes weten uit te voeren. Het is niet bekend om welke bugs het gaat. We raden je aan om de applicatie te updaten als je deze gebruikt, want het kunnen veiligheidslekken zijn. Natuurlijk zal de Rabobank dit soort lekken niet bekend maken als deze niet ontdekt worden.

Rabo Bankieren op de iPad

De applicatie van de Rabobank is nu een universele applicatie. Dit betekent dat de applicatie ook beschikbaar is voor de iPad. De applicatie voor de iPad is echter niet anders dan de iPhone-applicatie. Alle tabellen, teksten en afbeeldingen zijn alleen iets groter vanwege het grote scherm. De bank heeft de kwaliteiten van de iPad dus niet weten te benutten met deze versie van de applicatie.

Rabo Bankieren (AppStore Link) Rabo Bankieren
Ontwikkelaar: Rabobank Nederland
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • ferry

    wat voor kwaliteiten van de ipad wordt hier bedoeld 😛 het grotere scherm?
    k zou inderdaad wel kolomweergave waarderen ofzo… dat zou misschien wel helpen

  • Jan van Kampen

    Inderdaad. Ik had zeker een split screen gewild. Op de iPad kan je de App laten lijken op het echte internet bankieren.