Update: P-2000 word sneller.

Redactie
30 oktober 2009, 19:25
2 min leestijd
Update: P-2000 word sneller.

De applicatie P-2000 waarmee je actuele uitrukkingen kan opvragen van politie, ambulance en brandweer heeft een update gekregen. In iTunes zijn er veel slechte recensies over deze applicatie. De applicatie zou niet genoeg gegevens laden en ook de beperkte regio’s waren een onderwerp van klagen. Het grootste probleem was nog wel de snelheid waarmee de applicatie laad. Althans, dat was in versie 1.

In versie 2 zouden de bugs verholpen moeten worden. De omschrijving geeft het volgende:

  • Extreme snelheidsverbetering
  • Mogelijkheid tot het kiezen van maximaal 5 regio’s
  • Mogelijkheid tot het invoeren van maximaal 5 triggerteksten
  • Mogelijkheid tot het invoeren van maximaal 5 capcodes
  • Er wordt in de applicatie aangegeven welke meldingen nieuw zijn
  • Er wordt in de applicatie weergeven waar meldingen nieuw zijn (Bij Ambulance, Brandweer en/of Politie)
  • Er wordt in de applicatie bij de melding weergegeven als deze persoonlijk is (d.w.z. als de melding voldoet aan uw persoonlijk ingestelde instellingen)

Zoals je ziet is er maar één bug verholpen maar dat is wel direct de bug waar het meest over geklaagd werd. De andere bugs steken volgens de ontwikkelaar anders in elkaar. Het niet laden van de gegevens ligt volgens de ontwikkelaar aan hetgeen dat de politie, ambulance of brandweer in sommige regio’s geen gebruik maakt van het P-2000 netwerk en dat de applicatie die ook niet op kan vragen.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar heeft in de omschrijving van de app gezegd dat hij graag zou zien dat de slechte recensies beter gemaakt werden als deze update ook daadwerkelijk beter voor gebruikers is geworden.

Een van de vele reacties die veranderd zijn, omdat de app volgens deze gebruiker beter is geworden inclusief een tip voor de ontwikkelaar.

App na update is snel en veel meer mogelijkheden…ik wil alleen nog in 1 oogopslag kunnen zien in welke plaats de melding is, dat zal dan 5 sterren worden bij de volgende update.

De applicatie is dus door vele gebruikers beter bevonden. Toch staan er nog een aantal recensies die de applicatie afkeuren. Ook op versie 2. Ik denk dat dit nog zeker vervolgd gaat worden wegens de vele verschillende recensies. Wat vind jij? Is de P-2000 app beter geworden ten opzichte van versie 1?

iTunes: klik

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's