Update: Mobiele website van Youtube

Google heeft de mobiele website van Youtube voorzien van een update. Door deze update werkt de mobiele site een stuk sneller dan voorheen. Dit komt onder andere door de toevoeging van de laatste HTML5-technieken. De mobiele website is nu een echte concurrent van de applicatie die standaard op de iPhone staat, want er zijn een hoop extra functies op de website te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volledige weergave van de normale website

De nieuwe mobiele website weergeeft de normale website van Youtube volledig. Je kan het profiel van andere gebruikers bekijken, jezelf abonneren op kanalen en afspeellijsten bekijken. Dit kan de standaard applicatie van Youtube op de iPhone niet. Op dit moment is er dus een serieuze reden om de mobiele website een kans te geven boven de applicatie.

De nieuwe mobiele website krijg je vanzelf te zien als je een video opent via Safari. De beginpagina van de website open je door naar ‘m.youtube.com’ te surfen via Safari op de iPhone of iPod Touch.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.