Update: iTunes Preview

Een aantal weken geleden heeft Apple iTunes Preview gelanceerd. Deze techniek maakt het mogelijk om een product uit de iTunes Store te tonen in een browser. Vandaag heeft Apple het systeem van een update voorzien. Door de update kan je nu een voorproefje van een muzieknummer luisteren vanuit je browser.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iTunes Preview

Voordat iTunes Preview online was zag je alleen ‘Loading iTunes’ in beeld staan als je op een iTunes-link klikte in je browser. Sinds de lancering van iTunes Preview zie je veel informatie over het product dat onder de link verborgen zit. Je ziet bijvoorbeeld albumhoezen en de inhoud van het album.

Apple heeft iTunes Preview sinds de lancering steeds verder uitgebreid. De dag na de lancering van de dienst kon men alleen muzieknummers zien in iTunes Preview, maar een week later kon men al applicaties voorvertonen in de browser.

Toekomst

Het is nog onbekend hoever Apple de dienst gaat uitbreiden. Misschien is Apple van plan om de iTunes Store volledig online te zetten om zo het aantal verkopen te laten stijgen. Zouden jullie dit handig vinden, of gebruiken jullie liever iTunes en je iPhone?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.