Update: iTunes Connect Mobile 1.2

Redactie
4 juni 2011, 14:31
1 min leestijd
Update: iTunes Connect Mobile 1.2

Apple heeft deze week hun applicatie ‘iTunes Connect Mobile’ van een update voorzien. Met deze applicatie kunnen iOS-ontwikkelaars en iBooks-uitgevers al enige tijd zien hoeveel producten ze verkocht hebben. De update voegt push-notificaties toe aan de applicatie, waardoor je precies de toelating van jouw product tot de iTunes Store kan volgen.

Lees verder na de advertentie.

Toelating tot de iTunes Store

Voordat je een applicatie in de App Store kan zetten, zal Apple deze applicatie eerst moeten goedkeuren. Deze procedure bestaat uit enkele stappen, waarbij de ontwikkelaar soms zelf in actie moet komen. De push-notificaties zorgen ervoor dat de toelating van je applicatie geen extra vertraging oploopt, waardoor je product hopelijk sneller in de App Store staat.

Kleine veranderingen

Volgens de changelog van de update zijn alleen de push-notificaties toegevoegd, maar er zijn verschillende kleine veranderingen in de applicatie te vinden. Vooral de iPad-versie van de applicatie is erg veranderd. Alle verkoopgegevens zijn sinds deze update namelijk overzichtelijker gerangschikt.

iTunes Connect Mobile is gratis te downloaden uit de App Store. Natuurlijk kan je de app alleen gebruiken als je ontwikkelaar of uitgever bent.

Categorie: Apple
Thema: iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen